Rukken in blauwe onderbroek

Het zal door het slechte weer gekomen zijn, maar ik zat wat webcams te bekijken via mijn eigen chatsite toen ik op wat lekkers uit kwam.

Dit lekkers zorgde bij mij meteen voor een dikke paal in mijn broek.

Snel mijn eigen camera aangezet en toen mezelf lekker klaar getrokken.

Zeg eens eerlijk? Heb jij je wel eens lekker klaar getrokken op een van mijn filmpjes?

Speelduur: 4.50

Tags: , , ,

Waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,14 out of 5)
Laden...

Aantal views: 5.529 views

Meer: Maikel1981
Related Videos

4 reacties

 1. By: ron

  erg lekker ook deze

 2. By: Ray

  Ziet er weer waanzinnig lekker en gruwelijk geil uit Maikel. Net als je andere filmpjes ! Die pijpscene met klaarkomen in je keel is ook megageil. Heb inderdaad heerlijk mee liggen rukken. Je mag jouw paal diep in mijn strotje duwen en ze zaad in mijn keel lozen….. Ga zo door Maikel !!!! X

 3. By: genieter

  zoals altijd beregeil filmpje kan niet wachten op het volgende filmpje om weer lekker op te rukken

 4. By: Hothol

  Dat was weer lekker geil. Ik ben direct mee gaan trekken.
  Ik droom er dan van dat ik op die paal mag zitten/ Dat die paal langzaam naar binnen glijdt. Een aan het einde natuurlijk de sperma oplikken. Het is zonde dat dat zomaar op je buik blijft liggen veel beter als ik het op lik. Het is me nog steeds niet gelukt om gelijk klaar te komen als op het filmpje. Maar ik blijf oefenen.
  Ga nu weer wachten op de volgende geile film. Bedankt.

USER COMMENT
error: Maikel1981 - Content is protected !!
Chat GRATIS met deze (en andere geile jongens) op http://chat.maikel1981.net
Opzoek naar geile sexspeeltjes? Neem dan eens een kijkje in Maikels Homo Webshop